Rakennus P. Lehmonen Oy


Olemme toimineet jo yli 20-vuotta Kouvolan, Lahden, Porvoon, KUUMA-seudun  (Hyvinkää,  Järvenpää,  Kerava,  Kirkkonummi,  Mäntsälä,  Nurmijärvi,  Pornainen,  Sipoo,  Tuusula,  Vihti) ja pääkaupunkiseudun talousalueilla.

Päätoimialaamme ovat erilaiset rakennusten ja rakennelmien korjaustyöt, uudisrakentaminen sekä maalaus- ja tasoitepalvelut.

Pysymme menossa mukana

Tärkeä osa laadukkaiden rakennuspalveluiden tuottamista on jatkuva kehittyminen. Uutta osaamista ja laadukasta tekemistä tuetaan omalla tutkimus- ja kehitystoiminnalla. Intoa oman osaamisen kehittämiseen riittää.

Nuorekkaassa yrityksessä uusien tietojen ja taitojen hankinta näkyy työntekijöiden laadukkaassa työssä.

Koska lähtökohtamme on asiakas toiveineen, myös palaute työstämme on meille arvokasta tietoa. Kun tiedämme, mitä asioita voisimme kehittää, osaamme suunnata voimavaroja kehitystyöhön ja uusien ratkaisujen hakemiseen.

Hyvää palvelua voidaan näin viedä eteenpäin jatkossakin.

AAA luottoluokitus Rakennusteollisuus Luotettava kumppani

Rakennus P. Lehmonen


Olemme toimineet jo yli 20-vuotta Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun talousalueilla. Päätoimialaamme ovat kokonais valtaiset erilaiset rakennusten ja rakennelmien korjaustyöt, uudisrakentaminen sekä maanrakennustyöt.

Päätoimialaamme ovat erilaiset, rakennusten ja rakennelmien korjaustyöt, uudisrakentaminen sekä maalaus- ja tasoitepalvelut.

[email protected]
020 1551 888
Kouvolankatu 5-7, 45100 Kouvola

[email protected]
020 1551 888
Kouvolankatu 5-7, 45100 Kouvola

Ota yhteyttä: